Palírna, kde se rodí arktická kvalita

Palírna, kde se rodí arktická kvalita

V srdci norských Lyngenských Alp, kde se polární záře třpytí na noční obloze, leží palírna Aurora Spirit. Tato jedinečná palírna, nejsevernější na světě, se stala symbolem arktického umění destilace. S důrazem na kvalitu a tradici vyrábí některé z nejvýjimečnějších alkoholických nápojů, včetně slavného Bivrost Arctic Ginu a Bivrost Cask Aquavitu.

Arktická Kvalita: Základ Aurora Spirit

Palírna Aurora Spirit je zasazena v jedinečném arktickém prostředí, které poskytuje ideální podmínky pro výrobu výjimečných alkoholických nápojů. Zde jsou klíčové aspekty, které tvoří základ této arktické kvality:

1. Voda z Ledovce: Hlavním stavebním kamenem nápojů z palírny Aurora Spirit je filtrovaná voda z tajícího ledovce. Tato voda, pocházející z norských Lyngenských Alp, patří mezi nejčistší na planetě. Již dlouho před tím, než mohly být ovlivněny moderními znečišťovadly, zmrzla do neposkvrněné čistoty. Tato voda přináší jedinečný arktický charakter do každého nápoje.

2. Lokální Suroviny: Aurora Spirit dbá na použití místních surovin pro výrobu svých produktů. To zahrnuje brambory, obilí a byliny sbírané v blízkém okolí palírny. Tyto suroviny mají vysoký obsah omega-3 mastných kyselin a jsou bohaté na antioxidanty, což dodává nápojům jedinečný charakter a výjimečnou chut'.

3. Arktické Léto: Krátké, avšak intenzivní arktické léto dodává všem surovinám používaným v palírně Aurora Spirit zvláštní kvality. Tato období slunečního svitu poskytují surovinám zvláštní intenzitu a koncentraci chutí.

4. Ruční Výroba: Proces výroby v palírně Aurora Spirit je ruční a zahrnuje tradiční postupy spojené s moderními technologiemi. Tím se vytvářejí nápoje, které spojují tradici s inovací, zachovávají dědictví destilace a přinášejí nové zážitky.

Bivrost Arctic Gin: Arktický Skvost

  • Bivrost Arctic Gin je jedním z pokladů palírny Aurora Spirit. Tento gin, vyrobený ručně za svitu polární záře, představuje harmonické spojení jemné chuti arktických bylin a koření s čistým tělem a osvěžujícím závěrem. Bivrost Arctic Gin získal řadu celosvětových ocenění a je jedinečným příkladem toho, co dokáže arktická kvalita.

Bivrost Cask Aquavit: Hřejivý Poklad

  • Bivrost Cask Aquavit zaujme svou jemnou a sofistikovanou chutí. Tento akvavit je skvostem střední až plné chuti, který se vyznačuje tóny sušeného ovoce, citrusů a výrazným hřejivým kořeněným závěrem. Jeho výroba spojuje tradiční bramborový lih s klasickými bylinami a kořením, zráním v sudech po sherry a ledovcovou vodou z Lyngenských Alp.

Palírna Aurora Spirit je synonymem arktické kvality a umění destilace. Její produkty nejen oslavují krásu norské přírody, ale také přinášejí jedinečné arktické zážitky každému, kdo si je ochutná. Prozkoumejte svět Aurora Spirit a objevte arktický poklad ve sklenici.

Zpět na blog